Volg ons op social media

Computerhulp

Wij komen graag bij u op locatie om uw computerproblemen te verhelpen.

Reparatie

Voor grote en kleine reparaties van computers, laptops en tablets kunt u bij HJComputers terecht. Wij bieden een snelle service.

Verkoop & advies

Wij hebben een aanbod van alle merken en zoeken graag samen met u naar een product die aan uw behoeften voldoet.

Systeembeheer

SYSTEEMBEHEER

De goede werking van uw systemen vraagt om regelmatig en kundig beheer. HJComputers voert voor u op periodieke basis de noodzakelijke beheertaken uit om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal blijven functioneren.

Lees meer


Verkoop

VERKOOP EN ADVIES

Als u op zoek bent naar een nieuwe pc, laptop, tablet of randapparatuur zoals een printer, dan kijken we graag samen met u welk product het beste aan uw wensen voldoet.

Lees meer


Webhosting

WEBSITE OP MAAT

Het ontwerp van een website is de grootste succesfactor van uw organisatie. Het is namelijk uw virtuele visitekaartje. De eerste seconde dat een bezoeker uw site bezoekt, zijn namelijk doorslaggevend. Een goed doordachte en overzichtelijke website die zowel gebruiksvriendelijk als dynamisch is, zorgt voor aantrekkingskracht bij de bezoekers.

Lees meer


Beveiliging

BEVEILIGING

Beveiliging voor uw woning of bedrijf? Een draadloze camera is een eenvoudige oplossing voor een probleem welke zich korte tijd voordoet. Indien u voor langere periode beelden wilt opnemen adviseren we een bedraad camerasysteem. Onze digitale recorders met opname staan garant voor een probleemloze lange levensduur.

Lees meer


Netwerken

AANLEGGEN EN ONDERHOUDEN VAN NETWERKEN

HJComputers legt netwerken aan voor particulieren en bedrijven. Een netwerk kan bestaan uit een aantal computers die met elkaar in verbinding staan. Deze verbinding kan draadloos of bedraad gemaakt worden.

Lees meer


Reparatie

PC / LAPTOP REPARATIE

Voor alle reparaties, installaties en onderhoud van uw computer, laptop of tablet kunt u bij HJComputers terecht. In de meeste gevallen kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden een snelle service voor een scherpe prijs, ook gewoon bij u thuis en zelfs op afstand. Als u bij ons langs komt is de diagnose gratis en vrijblijvend.

Lees meer