Volg ons op social media

Computerhulp

Wij komen graag bij u op locatie om uw computerproblemen te verhelpen.

Reparatie

Voor grote en kleine reparaties van computers, laptops en tablets kunt u bij HJComputers terecht. Wij bieden een snelle service.

Verkoop & advies

Wij hebben een aanbod van alle merken en zoeken graag samen met u naar een product die aan uw behoeften voldoet.

Beveiligingscamera’s

– Onze camera’s zien alles. Elke dag, 24/7.
– Onze beveiligingscamera’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn allen door ons getest.
– Onze digitale videorecorders ook wel “Standalone DVR” genoemd, kunnen zowel continu als op bewegingsdetectie beelden opnemen.
– In al onze recorders bouwen we voor u een harde schijf en maken we de instellingen naar uw wens.
– Onze recorders kunnen zo ingesteld worden dat u elke dag de beelden kunt laten wissen of u kunt kiezen voor overschrijving. Zo kunt u altijd een aantal weken terugkijken.
– Op onze nieuwe recorders met netwerkaansluiting kunt altijd en overal live meekijken via uw iPhone, iPad of Android.

Alarmsystemen

Beveilig uw woning of bedrijfspand
Stel, er wordt bij u ingebroken. Naast de schrik, de schade en vermissing van kostbare bezittingen, geeft het een hoop geregel en gedoe. Maar wat misschien nog het ergste is: u voelt zich niet meer veilig. De juiste inbraakbeveiliging beschermt u en biedt u veiligheid.

De voordelen van beveiliging
Een alarmsysteem  waarschuwt u bij inbraak en brand. Deze vorm van beveiliging heeft een sterk preventieve werking. Inbrekers die zien dat u een alarmsysteem heeft, gaan liever een straatje om. Of u nu thuis bent, op uw werk of op vakantie: met de juiste inbraakbeveiling voorkomt u diefstal, schade en vandalisme. Een alarmsysteem waakt over uw veiligheid. Dag en nacht.

Welk alarmsysteem moet ik kiezen?
Er zijn heel veel verschillende beveiligingssystemen op de markt. HJComputers gebruikt apparatuur van het merk ELRO. Bij ELRO vinden ze het belangrijk dat alarmsystemen gebruiksvriendelijk zijn. Daarom vindt u bij ons draadloze systemen die u gemakkelijk zonder hak- en breekwerk kunt installeren. Onze systemen werken op een speciale veilige frequente (868 MHz) die niet gestoord kan worden.

Neem contact met ons op
Mobiel
(06) 14 25 35 97
Mobiel
(038) 71 14 014
Mobiel
info@hjcomputers.nl
Adres
Campherbeeklaan 46
8024 BX Zwolle