Volg ons op social media

Computerhulp

Wij komen graag bij u op locatie om uw computerproblemen te verhelpen.

Reparatie

Voor grote en kleine reparaties van computers, laptops en tablets kunt u bij HJComputers terecht. Wij bieden een snelle service.

Camera bewaking

Beveiliging voor uw woning of bedrijf? Een camera is een eenvoudige oplossing om uw eigendommen te bewaken.

PC / Laptop reparatie

Voor alle reparaties, installaties en onderhoud van uw computer, laptop of tablet kunt u bij HJComputers terecht. In de meeste gevallen kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden een snelle service voor een scherpe prijs, ook gewoon bij u thuis en zelfs op afstand. Als u bij ons langs komt is de diagnose gratis en vrijblijvend.

Leencomputer

Kunt u niet zonder computer? Dan heeft u de mogelijkheid om een leencomputer mee naar huis te nemen. Bij reparaties boven de €100,- krijgt u gratis een leencomputer mee naar huis. Bij reparaties onder de €100,- zijn de kosten €5,00 per dag.

Service aan huis

Vaak kunnen wij vandaag nog bij u langs komen om het probleem meestal direct te verhelpen. Woont u binnen 30 km van Zwolle dan is een diagnose stellen bij u thuis gratis en vrijblijvend. Buiten omgeving Zwolle rekening wij het uurtarief (minimaal een half uur).

Service op afstand

Het is ook mogelijk om uw computer te laten repareren op afstand. Wij kunnen op afstand een diagnose stellen van het probleem en deze vaak direct oplossen. Voor service op afstand betaalt u €15,00 per 30 minuten.

Garantie

Wij geven 2 maanden garantie op onze diensten en reparaties. Bekijk de garantieregeling in onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wij hanteren een No cure, No pay beleid. Als wij het probleem niet kunnen oplossen, betaalt u niets!

Neem contact met ons op
Mobiel
(06) 14 25 35 97
Mobiel
(038) 71 14 014
Mobiel
info@hjcomputers.nl
Adres
Campherbeeklaan 46
8024 BX Zwolle