Volg ons op social media

Computerhulp

Wij komen graag bij u op locatie om uw computerproblemen te verhelpen.

Reparatie

Voor grote en kleine reparaties van computers, laptops en tablets kunt u bij HJComputers terecht. Wij bieden een snelle service.

Verkoop & advies

Wij hebben een aanbod van alle merken en zoeken graag samen met u naar een product die aan uw behoeften voldoet.

Wat vooral belangrijk is aan een website, is dat de bezoekers in een enkele oogopslag zien wat u als bedrijf te bieden heeft. Iedere website is voor ons een uitdaging. Door out of the box te denken, bouwen wij met onze relaties een creatieve en informele sfeer op waar uw concepten centraal staan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en vertalen dit naar een ontwerp waar uw boodschap zo goed mogelijk wordt overgebracht. Ook profileren wij uw website over de integratie van verscheidene social media zoals Twitter, Facebook, Hyves, Google+ en andere sociale kanalen.

Door gebruik van social media stimuleren wij uw doelgroep om meer betrokken te zijn bij uw organisatie. Ook zijn wij in staat om websites te leveren die gerealiseerd worden met een zelfbeheerbaar dynamisch content management systeem (CMS), waarbij u zonder uitgebreide kennis makkelijk en inhoudelijk alles naar wens kunt aanpassen. Wij bedenken en ontwerpen niet alleen maar we houden ook met strakke hand regie over de realisatie. Samen met bewezen partners werken we samen op het gebied van tekst, zoekmachines, optimalisatie en web development. Ze voldoen aan de strenge eisen die wij stellen op het gebied van kwaliteit en oplevering die uw nieuwe website verdient.

Webhosting

Betrouwbare webhosting op maat! Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop uw website geplaatst kan worden. Bij HJComputers is dat goed geregeld. We bieden uitgebreide all-in webhostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is. Een webhostingpakket is er al vanaf € 4,95 per maand.

Neem voor meer informatie contact op.

Neem contact met ons op
Mobiel
(06) 14 25 35 97
Mobiel
(038) 71 14 014
Mobiel
info@hjcomputers.nl
Adres
Campherbeeklaan 46
8024 BX Zwolle